Behandelvormen

Perspectief biedt hulp op verschillende hulpgebieden  in de vorm van informatie en advies, onderzoek en diagnose, therapie, coaching, training. Dit doen wij met behulp van bewezen methoden en technieken, individuele behandeling, groepstherapie en E-health. De behandelvorm is afhankelijk van jouw hulpvraag, onze expertise en jouw behoefte(n). Wij zetten de beste behandelvorm in om jouw klachten te verminderen en om te leren gaan met een stoornis.

Individuele behandeling
Wij bieden individuele behandeling aan met een psycholoog. Tijdens de individuele behandeling zetten we verschillende methoden en technieken in om jouw doelen te bereiken.

Groepstherapie
Soms is het fijn om je hulpvraag, ervaringen of problemen te delen met anderen met dezelfde of soortgelijke hulpvragen. Perspectief biedt groepstherapie aan om samen met anderen in een veilige situatie de bijgebrachte aanpak te leren oefenen, zodat het in het ‘echt’ gemakkelijker gaat.

E-Health
Wij maken gebruik van online ondersteuning in onze behandelingstrajecten. Dit doen wij door middel van E-Health welke je kan gebruiken op je computer, tablet of smartphone. Onze E-Health bestaat uit online (zelfhulp)modules om beter om te leren gaan met of ter verbetering van jouw psychische problemen, klachten en stoornissen.

Wil je meer en actuele informatie over onze behandelvormen, neem dan contact met ons op.