Werkwijze

Perspectief is ruim 30 jaar gespecialiseerd in het bieden van hulp bij het oplossen van psychische problemen, klachten en stoornissen bij  (jong)volwassenen en ouderen. Wij bieden psychologische hulp vanuit de basis-GGZ en gespecialiseerde GGZ. Als het je zelf niet lukt om je problemen op te lossen, dan zijn wij er voor je.

Perspectief biedt hulp op verschillende hulpgebieden  in de vorm van informatie en advies, onderzoek en diagnose, therapie, coaching, training. Dit doen wij met behulp van bewezen methoden en technieken ondersteund met E-Health, en verschillende behandelvormen. Onze hulp wordt als positief ervaren door onze cliënten en zij scoren onze praktijken met een 8,4 op cliënttevredenheid!

Bij Perspectief werken wij met een team van gedreven, deskundige en geregistreerde psychologen. Met onze positieve benadering, persoonlijke aandacht en praktische oplossingsgerichte programma’s geven wij inzicht in waar je klachten vandaan komen en, nog belangrijker, concrete handvatten en oplossingen om je leven weer op de rit te krijgen. Samen gaan we voor het behalen van jouw persoonlijke doelen!