Aanmelden

Met behulp van onderstaand formulier kun je je aanmelden bij Perspectief.

Ons Centraal Informatie- en Aanmeldpunt neemt binnen maximaal 10 werkdagen contact met je op om je aanmelding door te nemen. Om de aanmelding compleet te maken hebben wij ook een schriftelijke verwijzing nodig van je (huis)arts en een kopie van je identiteitsbewijs. Deze mag je sturen naar info@perspectief.net. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact met ons op.

Let op:
In sommige gevallen ben je beter op je plek bij andere organisaties. Bijvoorbeeld als er sprake is van een verstandelijke beperking, acute suïcidaliteit, psychoses, ernstig / op de voorgrond staand verslavingsgedrag, een eetstoornis of extreme agressie waardoor de veiligheid niet gegarandeerd kan worden. We overleggen in één van deze situaties met u en de verwijzer bij welke instantie je het beste terecht kan voor hulp. Ook wanneer je alleen een vraag hebt over medicatie, raden wij aanmelding bij Perspectief af.

Omdat wij iedereen die zich bij ons aanmeldt de zorg willen geven die nodig is, hebben wij geen mogelijkheden om iemand vervroegd op te roepen van de wachtlijst. Indien je klachten dusdanig ernstig zijn dat je je zorgen maakt of het je niet lukt de wachttijd te overbruggen, raden wij je aan dit met jouw verwijzer te bespreken.

 

s