Aanmelden

Met behulp van onderstaand formulier kun je je aanmelden bij Perspectief. 

Aanmelden

Ons Centraal informatie- en administratiepunt neemt binnen maximaal 3 werkdagen contact met je op om je aanmelding door te nemen. Om de aanmelding compleet te maken hebben wij ook een schriftelijke verwijzing nodig van je (huis)arts en een kopie van je identiteitsbewijs. Deze mag je sturen naar info@perspectief.net. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact met ons op.

In sommige gevallen ben je beter op je plek bij andere organisaties. Dit is het geval als er sprake is van een verstandelijke beperking, acute suïcidaliteit, psychoses, ernstig/ op de voorgrond staand verslavingsgedrag, een eetstoornis of extreme agressie waardoor de veiligheid niet gegarandeerd kan worden. We overleggen in deze situatie met u en de verwijzer (meestal de huisarts) naar welke instantie u het best verwezen kan worden.

Omdat wij iedereen die zich bij ons aanmeldt de zorg willen geven die nodig is, hebben wij geen mogelijkheden om iemand vervroegd op te roepen van de wachtlijst. Indien uw klachten dusdanig ernstig zijn dat u zich zorgen maakt of het u niet lukt de wachttijd te overbruggen, raden wij u aan dit met uw verwijzer te bespreken.